Anda boleh jadikannya kenyataan!

Payudara setiap wanita telah ditetapkan saiznya yang telah ditentukan mengikut penentuan genetik, tetapi kebanyakan daripada kita kehilangan potensi mendapatkan payudara yang sewajarnya semasa remaja. Beberapa faktor boleh memberikan kesan terhadap tahap hormon semasa payudara sedang membesar. Ini termasuk pemakanan yang tidak betul, vitamin atau garam galian yang tidak mencukupi, menghadapi tekanan dan terlalu banyak ataupun terlalu kurang melakukan senaman. Terdapat kemungkinan yang amat besar yang payudara anda tidak berpeluang untuk membesar kepada saiz yang sepatutnya.

Penyelidikan saintifik telah mendapati payudara orang dewasa boleh distimulasikan secara khas untuk menghidupkan semula pertumbuhan tisu payudara yang baru, Sama seperti hormon wanita yang boleh naik/turun yang menyebabkan payudara menjadi besar semasa mengandung dan semasa kitaran haid, menambahkan tahap hormon ini pada sebarang masa boleh merangsang perkembangan payudara.

Berita yang paling baik sekali ialah anda boleh lakukannya secara semulajadi! Kajian-kajian terbaru dalam sains botanik telah membuka jalan kepada perkembangan yang besar dalam bidang ini. Sekarang anda boleh mendapatkan payudara yang tegang, besar dan montok dengan cara yang mudah dan selamat, tanpa perlu berhadapan dengan risiko dan kos tinggi menggunakan dadah atau pembedahan.

PAYUDARA YANG KENTAL DAN MONTOK DARI PENGGUNAAN PERTAMA!!!
MENAMBAH SAIZ PAYUDARA DARI MINGGU PERTAMA PENGGUNAAN!!
Di cipta oleh E N Das Labor (Laboratories), Germany, L'elan Vital Bust Serum adalah hasil penyelidikan 13 tahun untuk memberikan rawatan sebaik-baiknya bagi menyerlahkan kecantikan payudara!!

Sebatian Aktif: Fitoestrogen dan Isoflavon

Kelulusan Kementerian Kesihatan - " MAL 04061758K "

APAKAH YANG MEMBUAT L'ELAN VITAL BUST SERUM JAUH LEBIH BERKESAN BERBANDING DENGAN KRIM PENYERLAH PAYUDARA YANG LAIN DI PASARAN SEKARANG?
Penyelidikan teliti ekstrak Pueraria Mirifica

Di dalam pasaran hari ini, memang terdapat banyak krim penyerlah payudara yang menggunakan Pueraria yang terbukti secara klinikal dapat menegang dan menyerlah kan kecantikan payudara.Namun demikian,Pueraria Mirifica yang di gunakan dlam serum ini adalah spesies khas dan terpilih, dan ekstrak nya di simpan untuk satu jangka masa tertentu agar ia menjadi matang dan mengumpul kuantiti sebatian aktif yang di perlukan untuk memberi kesan yang terbaik.
Kesan serta merta melalui teknologi Nano yang cemerlang!

Setakat ini , tiada krim yang mampu memberikan kesan serta merta setaraf L'elan Vital Bust Serum. Gunakan L'elan Vital Bust Serum dan alamilah kehebatan nya!! Dengan tenologi pemprosesan Nano, sebatian aktif serum ini di pecah-pecahkan menjadi zarah-zarah saiz nano 2,000 kali lebih halus daripada liang-liang bulu roma kulit. Justeru itu, serum ini dapat di serap terus oleh payudara dan memberikan kesan 'mengangkat' yang serta merta!!
2008 - 2010 Kuasaphero.com | All Right Reserved | Design By
www.Kuasaphero.com